Idei de Vacanta

Tips & Tricks

Travel Guides

Despre noi

Top

Inconjurata de o padure de mangrove a carei culori se reflecta in apa clara, laguna Las Ninfas este probabil unul dintre cele mai frumoase locuri de unde poti privi apusul pe insula Santa Cruz. Aceasta laguna linistita este inconjurata de un mic ponton de lemn, pe care te poti relaxa sau observa pasari. Daca esti norocos, poti vedea lei de mare, testoase marine sau pui de rechini.

Tips&Tricks: Potrivit localnicilor, Laguna Las Ninfas este un loc misterios, protejat de nimfe (creaturi magice care pot fi vazute doar dupa ce se lasa intunericul).

De-a lungul pontonului exista panouri din lemn pe care sunt explicate lucruri interesante despre vietuitoarele care pot fi intalnite in laguna si cele patru tipuri de mangrove din Galapagos.

Tips&Tricks: Laguna poate fi vizitata zilnic intre 9:00 AM – 5:00PM.

Ce sa pui in bagaj pentru o zi in Las Ninfas Lagoon

Laguna Las Ninfas se afla la o distanta de 5 minute de mers pe jos de la principalul (si singurul) supermarket din Puerto Ayora. Poti lua la tine cu usurinta tot ce ai nevoie pentru a pregati un picnic perfect pe pontonul de lemn – si nu uita crema de protectie solara (necesara pe tot parcursul zilei, chiar daca picura sau este innorat). In functie de cat timp ramai pe insula, poti petrece o intreaga dupa-amiaza aici.

Unde sa te cazezi pe insula Santa Cruz (alegerile noastre preferate)

@2021 I Was There, All rights reserved.