Top

Cele mai frecvente intrebari

De unde sunteti?

Locuim in Constanta, un frumos oras aflat pe coasta romaneasca a Marii Negre.

Care sunt urmatoarele destinatii pe care le-ati adaugat in wishlist?

Abia asteptam sa descoperim (speram ca anul viitor) Parcurile Nationale Masai Mara, Bwindi si Serengheti, intr-un wildlife safari prin Kenya, Uganda si Tanzania.

Pe unde ati calatorit?

Thailanda

Italia

Portugalia

Ecuador

Spania

Capul Verde

Peru

Maroc

Care este tara voastra preferata?

Peru sau Ecuador. Inca ne decidem care este cea mai frumoasa destinatie din lume de adaugat in bucket list-ul de calatorii, dintre partea peruviana a junglei Amazon si Insulele Galapagos.

Cat de des calatoriti?

Deoarece amandoi lucram full-time nu putem calatori atat de mult pe cat ne-am dori, insa in fiecare an incercam sa petrecem cel putin o luna departe, descoperind cat mai multe destinatii noi.

Ce aparat foto folositi?

Cel mai bun prieten al nostru, Sony Cyber-shot DSC-RX10 IV face fotografii si filmari perfecte. Datorita tehnologiei sale High-density Tracking AF ce imbunatateste urmarirea si precizia focalizarii, este probabil cea mai buna camera pentru fotografierea animalelor salbatice si a pasarilor.

Aveti sfaturi pentru impachetarea bagajelor?

Deoarece calatoriile noastre implica de cele mai multe ori un itinerariu de cateva saptamani in tari diferite, sacii de vidat nu ne lipsesc niciodata din bagaj. Afla mai multe despre accesoriile noastre esentiale de calatorie aici.

Ce platforme recomandati pentru organizarea unui itinerariu pe cont propriu?

Ne creem propriile itinerarii personalizate cu ajutorul lui Travefy, organizatorul perfect pentru planuirea online a vacantelor.

Cum va putem contacta?

Daca doresti sa iei legatura cu noi, ne poti scrie oricand pe adresa de email contact@iwasthere.ro sau prin intermediul urmatorului formular de contact.

@2021 I Was There, All rights reserved.