Top
  • Peru

    Datorita pozitiei geografice si a diversitatii conditiilor naturale, Peru este una dintre cele mai frumoase destinatii din lume. Lima este al doilea cel mai mare oras din lume aflat intr-un desert, Anzii ascund ruine incase incredibile ramase aproape intacte in urma unei civilizatii care a pierit mult prea devreme, iar partea peruviana a Amazonului este zona cu cea mai mare biodiversitate de pe Pamant. In plus, cetatea Machu Picchu este considerata una din cele 7 Minuni ale Lumii Moderne, iar varietatea resurselor locale atrage in fiecare an milioane de turisti fascinati de gastronomia peruviana.

  • Peru

    Bazinul Amazonului este un ecosistem complex si unic in lume, special prin faptul ca de milioane de ani se afla intr-o continua dezvoltare. Caracterizata de o vegetatie luxurianta, compusa dintr-o mare varietate de specii de plante si copaci, jungla este locuita de populatii indigene de cel putin 10.000 de ani, in conditii de umiditate ridicata si ploi tropicale puternice.

  • Cu toate ca majoritatea tarilor si-au redeschis granitele pentru vizitatori, calatoriile inca continua sa prezinte un risc. Industria turismului a inceput sa revina treptat, chiar mai creativa decat oricand, tehnologia digitala jucand un rol cheie in ultimii cativa ani. Astazi poti vizita centrele istorice ale celor mai frumoase orase din lume, participa la cursuri de gatit sau observa animale salbatice din confortul casei tale.

@2021 I Was There, All rights reserved.