Idei de Vacanta

Tips & Tricks

Travel Guides

Despre noi

Top

Cu toate ca majoritatea tarilor si-au redeschis granitele pentru vizitatori, calatoriile inca continua sa prezinte un risc. Industria turismului a inceput sa revina treptat, chiar mai creativa decat oricand, tehnologia digitala jucand un rol cheie in ultimii cativa ani. Astazi poti vizita centrele istorice ale celor mai frumoase orase din lume, participa la cursuri de gatit sau observa animale salbatice din confortul casei tale. Si pentru ca exista nenumarate optiuni, am ales cele mai interesante experiente online pe care le poți incerca pana cand incepi sa-ti planifici urmatorul itinerariu de vacanta.

La ce sa te astepti?

Fie ca este vorba despre un tur sau un curs prin care poti lua parte la o experienta autentica, un ghid local te va insoti pe tot parcursul experientei tale online. Aceste tururi virtuale iti permit sa interactionezi live cu ghidul, asa ca poti pune cat de multe intrebari doresti, ba chiar uneori la final poti castiga mici premii pentru a le pastra ca amintire din partea acestuia.

Cum functioneaza?

Majoritatea intalnirilor sunt programate pe platforma Zoom. Aceasta se descarca gratuit pe desktop sau pe telefon si poate fi accesata printr-un link pe care il vrei primi din timp din partea ghidului, impreuna cu un ID si o parola. Nu uita ca evenimentul creat corespunde fusului orar al organizatorului, asa ca intereseaza-te din timp care este diferenta fata de locatia in care te aflii.

Disclaimer: I Was There a fost creat pentru a oferi opinii adevarate si oneste despre experientele noastre din jurul lumii. Ne plac cu adevarat povestile de calatorie, asa ca recenziile noastre nu sunt in niciun fel influentate de comisioane sau programe de afiliere.

@2021 I Was There, All rights reserved.