Experiente pe care nu trebuie sa le ratezi in Thailanda

     Thailanda este una dintre cele mai preferate destinatii exotice din lume, in care majoritatea turistilor aleg sa se reintoarca ani la rand. De la plajele cu nisip fin, la arhitectura templelor budhiste, pietele plutitoare sau controversata viata de noapte, Tara Zambetelor are de oferit cate ceva pentru gustul fiecaruia dintre noi.

Descopera frumusetea Thailandei in lucruri simple cum ar fi savurarea unui cocktail privind apusul pe malul marii Andaman sau hranind un pui de elefant. Si cel mai important, nu uita sa te feresti de partea negativa a turismului in Asia.

Petrece cateva zile in Bangkok

     Bangkok este unul dintre cele mai controversate orase din lume. Ofera atractii pentru bugetul fiecaruia, motiv pentru care in fiecare an primeste mai multi vizitatori decat oricare alt oras din lume. Cu o viata de noapte excentrica si mancare de strada care de multe ori este mai gustoasa ca la restaurant, capitala thailandeza nu va inceta sa iti depaseasca asteptarile, indiferent de cate ori vei reveni.

Ce nu trebuie sa ratezi…

participa la un tur al templelor budhiste
Incearca mancarea de strada
plimba-te pe canalele raului Mae Klong
viziteaza un sanctuar de elefanti
descopera o piata plutitoare
fa un masaj thailandez
ia cina pe un rooftop
Plimba-te cu un tuk-tuk

Tururile noastre preferate in Bangkok

Alege insula perfecta pentru tine

    Calatoria in Thailanda nu poate fi completa fara vizitarea insulelor din Marea Andaman. Cu peisaje spectaculoase si vegetatie luxurianta, sutele de insule inconjurate de apa turquoise ofera posibilitati infinite de a-ti petrece timpul. Fie ca intrii in jungla sau faci snorkeling printre bancuri uriase de pesti tropicali, in sudul Thailandei vei descoperi unul dintre cele mai frumoase locuri din lume.

Ce nu trebuie sa ratezi…

naviga cu o barca long tail
fa snorkeling in Hong Island
ia pranzul intr-un sat plutitor
vezi un spectacol de cabaret
viziteaza Hong Lagoon cu caiacul

Tips & Tricks

Fiecare insula este diferita, asa ca alege sa te cazezi pe cea care ti se potriveste cel mai bine. Viziteaza-ti preferatele prin excursii de o zi, pe cont propriu sau impreuna cu ghizi locali.

Tururile noastre preferate in jurul insulelor

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *