Thailanda

DESTINATII

| Bangkok

| Krabi

Cu toate ca exista mici diferente intre regiuni, clima este caracterizata in principal de trei sezoane: ploios (Mai-Octombrie), rece (Noiembrie-Februarie) si calduros (Martie-Mai).

Cea mai placuta perioada pentru a calatori este in sezonul rece, atunci cand sunt cele mai scazute precipitatii din an. Temperaturile se incadreaza intre 29-34°C, asa ca vremea este perfecta pentru a face snorkeling sau scufundari in insulele exoticele din Marea Andaman. Totusi, ai in vedere ca acesta este si cea mai aglomerata perioada din an.

Experiente pe care nu trebuie sa le ratezi in Thailanda

Thailanda este una dintre cele mai preferate destinatii exotice din lume, in care majoritatea turistilor aleg sa se reintoarca ani la rand. De la plajele cu nisip fin, la arhitectura templelor budhiste, pietele plutitoare sau controversata viata de noapte, Tara Zambetelor are de oferit cate ceva pentru gustul fiecaruia dintre noi.

Citeste in continuare

Experiente incredibile! Descopera frumusetea Thailandei in lucruri simple cum ar fi savurarea unui cocktail privind apusul pe malul marii Andaman sau hranind un pui de elefant. Si cel mai important, nu uita sa te feresti de partea negativa a turismului in Asia!

Natura! Plaje cu nisip alb, apa turcoaz, lagune ascunse si jungla … Thailanda este tara peisajelor spectaculoase! Insulele din marea Andaman sunt un adevarat paradis tropical, iar regiunile din nord ofera oportunitati fantastice de a descoperi frumusetea autentica a Asiei.

Destinatii! Bangkok este una dintre cele mai frumoase metropole ale Asiei. In ultimii ani s-a aflat pe primul loc in topul celor mai vizitate orase din lume si fascineaza prin contrastul urias intre cladiri zgarie-nori construite printre locuinte modeste si temple budiste de o frumusete specifica.

Viata de noapte! Excentricitatea Thailandei este faimoasa in toata lumea. De la selectele rooftop bars la pietele de noapte sau spectacolele de cabaret ladyboys, viata de noapte in Bangkok este o experienta de neuitat.