Galapagos

DESTINATII

| Santa Cruz

| Bartolome

| Santa Fe

| North Seymour

| Floreana

Nu exista o perioada gresita pentru a vizita Insulele Galapagos!  Depinde doar de ceea ce doresti sa vezi!

Cea mai buna perioada pentru vizitarea Insulelor Galapagos

Din decembrie pana in mai, vremea in Galapagos este influentata de curentii calzi din Panama si de vanturile din nord-est. In ciuda ploilor abundente, solul de natura vulcanica absoarbe repede apa, rezultand temperaturi mai ridicate. Din cauza aceasta apa oceanului este mult mai calda, ceea ce face anotimpul ploios excelent pentru inot si snorkeling.

Santa Cruz, Galapagos | Cele mai frumoase locuri pe insula

Din punct de vedere al biodiversitatii Parcul National Galapagos este un loc unic in lume, iar faptul ca se afla in mijlocul Oceanului Pacific complet izolat de continent, a facut din el o zona de refugiu pentru multe animale care astazi nu se mai gasesc nicaieri in lume.

Destinatii! Fiecare insula este unica! Este greu sa faci un top al celor mai frumoase destinatii in Galapagos, deoarece fiecare ofera ceva special. Indiferent daca alegi o croaziera sau o excursie pe uscat, vei putea vedea o mare diversitate de animale salbatice, oricare ar fi specificul insulelor pe care le vizitezi.

Cazare! Din cele 18 insule principale care formeaza Arhipelagul, doar 4 sunt locuite. Asa ca, in Galapagos vei gasi cazare numai pe insulele Santa Cruz, San Cristobal, Isabela si Floreana. Datorita pozitiei sale centrale, Insula Santa Cruz este punctul de pornire pentru majoritatea excursiilor si a croazierelor in Arhipelag. Daca nu preferi sa iti petreci vacanta pe un vas de croaziera, atunci Puerto Ayora este locul perfect pentru a ramane cateva nopti in Arhipelag.