Top
 • Peru

  Rezervatia Nationala Tambopata face parte din jungla peruana si se intinde pe o suprafata de peste 274.000 hectare, de la Muntii Anzi pana in Bolivia. Adapost pentru multe specii diferite de fluturi, mamifere, pasari, pesti, reptile si plante, aceasta regiune incredibila este una dintre cele mai complexe si biodiverse zone din lume.

 • Peru

  Una dintre cele mai interesante activitati din jungla are loc dupa apusul soarelui, atunci cand incepe cautarea animalelor nocturne. Dintr-o barca care pluteste incet, odata cu curentul, poti observa cu usurinta la lumina lanternei cel mai mare pradator din Amazon, datorita ochilor care ii stralucesc in intuneric.

 • Peru

  In inima Parcului National Tambopata, Cuncho Claylick este cea mai mare zona de claylick din lume. Din punct de vedere al biodiversitatii, regiunea este cea mai complexa zona din lume, aici intalnindu-se foarte multe specii de fluturi, pasari si mamifere. Cu toate ca distanta dintre Puerto Maldonado si majoritatea lodge-urilor este destul de mare si drumul dificil de parcurs, intreaga zona este spectaculoasa iar vizitarea unui clay lick este o experienta unica,

 • Peru

  Padurea tropicala amazoniana nu este doar una dintre cele mai diverse regiuni din lume, dar si casa pentru multe comunitati indigene care traiesc de mii de ani in stransa legatura cu natura. Comunitatea nativa Ese Eja este unul dintre ultimele triburi amazoniene ramase in lume, al carui teritoriu este situat de-a lungul raului Tambopata, in regiunea Madre de Dios.

@2021 I Was There, All rights reserved.