Top
 • Ecuador

  Exista doar cateva locuri in Arhipelag unde mai pot fi intalnite testoase de Galapagos in mediul lor natural. Printre acestea se numara El Chato, o rezervatie naturala care ocupa mii de metri patrati in zona de highland din Santa Cruz.

 • Ecuador

  Playa de la Estacion este o plaja mica aflata pe partea dreapta a drumului principal spre Centrul de Cercetare Charles Darwin, unde se afla zeci de iguane marine, rechini sau pisici de mare pe care le poti observa langa tarm. Datorita curentilor puternici si a rocilor vulcanice ascutite, plaja este apreciata mai mult pentru priveliste decat pentru snorkeling sau inotat.

 • Ecuador

  Daca vrei sa petreci o zi intreaga la plaja, El Garrapatero este locul perfect pentru a te relaxa, inota sau bucura de un picnic delicios langa ocean. Delimitata de o padure de mangrove, aceasta plaja cu nisip alb este foarte populara printre localnici.

 • Ecuador

  Inconjurata de o padure de mangrove a carei culori se reflecta in apa clara, laguna Las Ninfas este probabil unul dintre cele mai frumoase locuri de unde poti privi apusul pe insula Santa Cruz. Aceasta laguna linistita este inconjurata de un mic ponton de lemn, pe care te poti relaxa sau observa pasari.

 • Ecuador

  Datorita apei clare cu nuante de smarald si a rocilor vulcanice inalte care o inconjoara, Las Grietas este considerat unul dintre cele mai frumoase locuri din insula Santa Cruz. Cu apa dulce la suprafata si sarata spre adancuri, laguna este un loc deosebit pentru a face snorkeling, a inota sau a te plimba intr-o drumetie.

 • Ecuador

  Cu plaje uimitor de frumoase acoperite de nisip alb si roci vulcanice negre, rezervatii naturale, lagune si animale salbatice unice care nu se tem de oameni, Santa Cruz este una dintre cele mai populare insule locuite din Galapagos si de departe cea mai dezvoltata.

 • Ecuador

  Casa pentru multe specii endemice precum iguane marine, pasari blue-footed boobies, crabi, testoase marine, rechini sau pisici de mare, Tortuga Bay este una dintre cele mai mari plaje de pe insula Santa Cruz. Este impartita in doua zone, o plaja deschisa unde curentii foarte puternici sunt perfecti pentru a face surf si o laguna frumoasa unde poti inota.

 • Ecuador

  Inaugurat in 1964, Centrul Charles Darwin serveste ca statie de cercetare pentru studierea faunei salbatice din Galapagos. In speranta cresterii populatiilor pe cale de disparitie de broaste testoase din Galapagos, fundatia deruleaza un program unic de reproducere.

@2021 I Was There, All rights reserved.