Calatorii online pe timp de pandemie

     Cu toate ca majoritatea tarilor si-au redeschis granitele, calatoriile pe timp de pandemie prezinta riscuri reale. Vizitarea multor destinatii inca nu este incurajata, lucru care i-a facut pe cei din industria turismului sa devina inventivi. Cu ajutorul tehnologiei, in aceasta perioada poti vizita centrele istorice ale celor mai frumoase orase din lume, participa la cursuri de gatit sau observa animale salbatice fascinante, direct din confortul casei tale. Si pentru ca optiunile sunt nenumarate, am ales cele mai interesante experiente online pe care le poti incerca acum.

Tips & Tricks

La ce sa te astepti?

Un ghid local te va insoti pe tot parcursul calatoriei tale online, indiferent de specificul acesteia. Fie ca este vorba despre un tur pe care acesta il va face fizic in locul tau sau un curs prin care vei putea lua parte la o experienta autentica, cei mai multi ghizi sunt generosi cu timpul lor.  Vei putea pune cat de multe intrebari doresti, ba chiar uneori la final poti castiga mici premii pentru a le pastra ca amintire din partea acestora.   

Cum functioneaza?

Majoritatea intalnirilor sunt programate pe platforma Zoom.  Aceasta se descarca gratuit pe desktop sau pe telefon si poate fi accesata printr-un link pe care il vrei primi din timp din partea ghidului, impreuna cu un ID si o parola. Nu uita ca evenimentul creat corespunde fusului orar al organizatorului, asa ca intereseaza-te din timp de diferenta acestuia fata de locatia in care te aflii. 

Articole similare


Galerie


Vouchere si Discount-uri


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *